Siirry suoraan sisältöön

Hei, olen annukka

Luova tekeminen on aina ollut osa minua. Ensimmäisen kerran taisin olla 5-vuotias ollessani opiskelemassa taidemaalausta. Sen jälkeen olen opiskellut taidemaalauksen lisäksi muun muassa visuaalista viestintää, graafista suunnittelua, valo- ja videokuvausta sekä niiden editointia ja kirjoittamista. Nykyään taidemaalaus on rakas harrastukseni.

Luovan suunnittelun aloitin ammattimaisesti 15 vuotta sitten, kun perustin ensimmäisen oman blogini. Tuolloin blogit olivat vielä hyvin harrastusmaisia, mutta sain ensimmäiset kaupalliset yhteistyöt 6 kuukautta aloit-tamisen jälkeen. Tein kaupallisia yhteistöitä mm. Tallink Siljan kanssa, HK:n ja muiden elintarvikeyritysten kanssa. Toisen ammattini kautta myös viinit ovat lähellä sydäntäni ja olenkin tehnyt myös yhteistyö viini-maahantuojien kanssa. 

Sen jälkeen olen toteuttanut ravintola-alan yrityksille sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointia sekä graafista suunnittelua. Olen tehnyt sisällöntuotantoa ja rakentanut visuaalista ilmettä vastuullisuusviestintään erikoistuneelle toimistolle. Minulla on myös kokemusta markkinointimateriaalien toteuttamisesta sekä verkkosivujen ilmeen päivityksestä eri toimijoille.

Työurani aikana olen työskennellyt useilla eri aloilla, kuten hyvinvointi- ja liikunta-alalla, kasvatuksessa sekä ravintola-alalla, ja laajan työkokemuksen myötä minulla on vahva ymmärrys eri alojen markkinointitarpeista.

Työskennellessä pehmeät arvot ovat minulle tärkeitä. Haluan mahdollistaa kaikille tiimin jäsenille mahdollisuuden mielekkääseen arkeen, jotta jokaisella tiimin jäsenellä on riittävät resurssit panostaa projektiin koko sen toteuttamisen ajan. Vapaa-ajalla rakastan matkailua. Uusien paikkojen, kulttuurien ja ihmisten kohtaaminen ovat suuri inspiraationi lähde. Luonto on paikka rauhoittua arjen hälinän keskellä ja samalla myös paikka, jossa luovuuteni pääsee heräämään. Parhaimmat ideat saan usein metsässä samoillessani tai juoksulenkillä ilman vireen tuntuessa kasvoilla.

Löydät minut myös somesta